Wordt vrijwilliger bij de
Roos Prommenschenckel Foundation

Roos zoekt vrijwilligers!

Heb je één of meerdere uurtjes per week over? De Roos Prommenschenckel Foundation is hard op zoek naar vrijwilligers!

De Roos Prommenschenckel Foundation wil de positie van mensen met een lichamelijke beperking in Nederland verbeteren. Zij doet dit door grote projecten rond toegankelijkheid, de arbeidsmarkt, sport en beeldvorming op touw te zetten.

Maar om die grote projecten te organiseren en realiseren hebben wij handjes en/of brains nodig. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen op verschillende gebieden. De RPF kan o.a. ondersteuning gebruiken bij:
  • administratieve werkzaamheden,
  • social media beheren/ bewerken,
  • fondsenwerven,
  • Roos vervoeren naar afspraken,
  • de doorontwikkeling van modelijn PimpedbyRoos,
  • ondersteuning bij treinenproject 
Je mag zelf aangeven hoe vaak en op welk gebied je ons zou willen ondersteunen.

Ben je geïnteresseerd dan horen wij graag van je. Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina.

Actieve vrijwilligers


Lidy Lindgreen
Vrijwilliger

Lidy woont ruim 10 jaar in Houten en is al lang gelukkig getrouwd met Harry. Ze heeft ruime ervaring als programma- en projectondersteuner in een ICT organisatie en als (directie) secretaresse. Gedreven en positief als ze is, wil Lidy haar kennis en ervaring nog lang inzetten voor de maatschappij. Binnen de Roos Prommenschenckel Foundation heeft ze het prima naar haar zin als Officemanager. Lidy is bij Roos binnengetreden in de voor haar onbekende ‘wereld van de beperkte mens’ en ziet dit als een verrijking. Ze staat volledig achter de missie en visie van RPF, te weten om duurzame oplossingen te realiseren om het leven van de beperkte mens toegankelijker, prettiger en leuker te maken.


Anja Vervoort
Vrijwilliger
Anja woont in IJsselstein met haar man en twee kinderen. Voordat zij haar eerste kind kreeg werkte ze als secretaresse. Ze staat achter de activiteiten van Roos en probeert haar daar waar mogelijk te ondersteunen.
 

 
Elles Bogerd
Vrijwilliger
Elles woont in Nieuwegein met haar man en drie kinderen (16, 19 en 21 jaar). Sinds zij weet dat haar baan gaat verdwijnen heeft zij zich aangemeld bij de Roos Prommenschenckel Foundation om nuttig bezig te blijven en positieve energie op te doen. Dit is zij blijven doen nu zij weer een baan heeft gevonden, het geeft haar veel voldoening om met Roos en de medevrijwiliigers voor een mooi doel bezig te zijn.
 

Natalie van Zanten
Vrijwilliger
Natalie woont in Nieuwegein, met haar vriend Roy en twee harige kinders: katten. Ze houdt zich graag bezig met creatieve activiteiten, dat wisselt nog wel eens. Maar schilderen en illustreren komen altijd terug.
Natalie is een creatieve, prettig gestoorde en behulpzame grafisch vormgever zonder baan.Helaas is het in deze tijd erg lastig om in dat vakgebied aan de slag te kunnen. Sinds november 2013 zet ze zich daarom in voor de stichting, zodat ze bezig blijft op grafisch vlak, onder de mensen is en last but not least: omdat ze graag iets moois en nuttigs wil doen. Iets nuttigs gebeurde ook in privésfeer in de vorm van tijdelijke mantelzorg voor familie.
 

Wilma Seinen
Vrijwilliger
 
Wilma woont in Zeist en heeft 30 jaar administratieve ervaring. In de tijd dat ze op zoek is naar een nieuwe baan doet ze één dag vrijwilligerswerk bij de Roos Prommenschenckel Foundation. Het is fijn om met medecollega’s in contact te zijn en administratieve taken uit te voeren voor de diverse mooie projecten. En bezig te zijn voor een stichting met mooie missie die aandacht verdient. Door te vertellen over het vrijwilligerswerk en dus over de stichting hoopt zij een steentje bij te dragen aan meer naamsbekendheid. Wilma vind het leuk om naast haar administratieve werk aandacht te geven aan de mensen om haar heen, Dit gebeurt zowel privé als op het werk vaak in de vorm van een zelfgemaakt cadeau of kaartje.

Renée Hamelinck
Vrijwilliger
Renée Hamelinck is afgestudeerd Anglist. Zij zet graag haar kennis en vaardigheden in voor de Roos Prommenschenckel Foundation omdat die daadwerkelijk verschil maakt in het welzijn van mensen.
 Simone Terpstra
Vrijwilliger

Simone is getrouwd met Dennis. Zij heeft jaren gewerkt als leerkracht en management assistent op een basisschool. Nu wil zij een geheel nieuwe weg inslaan in haar carrière. 
Om zich nuttig te maken en ervaring op te doen, is zij vrijwilliger voor de Roos Prommenschenckel Foundation als personal assistant van Roos zelf. Ze is erg blij dat ze haar kwaliteiten kan inzetten voor een stichting met zo’n mooie visie en en een duidelijk doel. Daarnaast wordt ze geïnspireerd door hoe Roos in het leven staat en wat voor ideeën zij heeft voor projecten.
 

 

Yvonne Voordouw 
Vrijwilliger
Yvonne is 55 jaar en woont in Culemborg. Door reorganisatie is ze haar baan kwijtgeraakt. Maar om toch actief deel te nemen aan het arbeidsproces,is ze op zoek gegaan naar een vrijwilligersbaan.Twee dagen in de week is ze te vinden bij de RPFoundation. De RPFoundation is een leuke club vrijwilligers, waar zij zich wil inzetten voor Roos haar idealen. Met elkaar de samenleving voor mensen met een beperking mooier, toegankelijker en leuker maken. 
Naast de twee dagen bij Roos is ze ook actief met wandelen, klussen, dagjes weg met vriendinnen, puzzelen, solliciteren en alles waar maar gezelligheid uit voort komt.
 
 
 


foto: © Sascha Smeets