Een bestuur met zeer ervaren
mensen uit het bedrijfsleven

Om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld wordt, heb ik een bestuur samengesteld met zeer ervaren mensen uit het bedrijfsleven.

Het bestuur heeft vooral een begeleidende en controlerende functie. De dagelijkse gang van zaken wordt door de voorzitter in samenwerking met vrijwilligers uitgevoerd.Roos Prommenschenckel
Voorzitter 

Roos is voormalig ambassadeur van Onbeperkt Nederland en Mis(s) 2006. Roos is oprichter en voorzitter van de Roos Prommenschenckel Foundation en is ambassadeur van het Sterrenfonds. Verder is ze gastspreker, actrice en geeft ze workshops ‘persoonlijke motivatie & groei’ 

Klik hier voor de persoonlijke site van Roos.
View Roos Prommenschenckel’s LinkedIn profileView Roos Prommenschenckel’s profile  

Mr. M.R. Vossen (Marino)
Secretaris 

Marino - de partner van Roos - is als advocaat werkzaam bij SBM advocaten te Houten. Daarvoor heeft hij o.a. als griffier bij de rechtbank Midden-Nederland gewerkt en was hij juridisch adviseur bij een zorginstelling. Marino richt zich binnen de Foundation vooral op de juridische aspecten van de stichting en haar projecten.

Drs. J.M. van Velsen
Penningmeester

Jolanda werkt 8 jaar bij de KLM en heeft daar diverse financiële functies ingevuld. Momenteel werkt zij als auditor en richt zich op het optimaliseren van operationele processen binnen de gehele Air France KLM Groep. Verder verkent Jolanda al reizend nieuwe culturen en beleeft zij veel plezier aan kunst met name het maken van schilderijen.
 


Ir. Leo Blanken
Bestuurslid

Leo werkt bij de provinciale overheid als strategisch adviseur. Hij houdt zich bezig met lange termijnontwikkelingen en de vertaling daarvan naar acties in het hier en nu. In het bestuur van de RPF zet hij zijn brede kijk en zijn politiek-bestuurlijke gevoel in om de belangen voor mensen met een beperking te ondersteunen.
Leo woont samen en heeft twee dochters.
 

Iris Hobo
Bestuurslid

Iris werkt bij het Radboudumc als designmanager bij de afdeling bouwzaken. Zij houdt zich bezig met de ontwerpplannen van het ziekenhuis om een gebruikersvriendelijke omgeving te creëren voor patiënt en personeel. In het bestuur van de RPF gebruikt zij haar ervaring op het gebied van product ontwerp en kijkt zij mee met de innovaties en ideeën die zijn bedacht door de stichting.

 


foto: Toon Hendriks