Het comité van aanbeveling van
de Roos Prommenschenckel Foundation

De Roos Prommenschenckel Foundation heeft een comité van aanbeveling, bestaande uit de volgende prominenten:


Annemarie Postma
Annemarie Postma (1969) studeerde rechten en werd daarna het eerste professionele Europese fotomodel met een handicap, waardoor ze een veelgeziene gast werd in binnen- en buitenlandse talkshows.
Inmiddels is ze een succesvolle life science auteur en bereikte ze met haar boeken Ik hou van mij, Liefde maken en Het lichaam is perfect reeds honderdduizenden lezers. Ook haar boek The Deeper Secret is een groot succes. Het vormt tevens de basis voor The Deeper Secret of Love dat in oktober 2008 verschijnt.

www.annemariepostma.nl
www.thedeepersecret.nl

Ad Poppelaars
Ad Poppelaars is voormalig directeur van de CG-Raad, de koepelorganisatie en belangenbehartiger van meer dan 150 organisaties van chronisch zieken en gehandicapten. Het doel van de CG-Raad inmiddels Ieder(in), is mensen met chronische beperkingen beter in staat te stellen tot zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie.

www.cg-raad.nl

Christian Houkes
Christian Houkes, initiatiefnemer van o.a. Bewonder Nederland (BN), Gouden Eeuw Awards en de Floating Fashion Week (FFW). Christian is auteur van Het Positiefste Boek van Nederland en tevens oprichter van de Majoor Bosshardt Prijs en de Majoor Bosshardt Dag.
 


Marc de Hond
Marc de Hond (1977) is radio- en tv-presentator en rolstoelafhankelijk vanwege een gedeeltelijke dwarslaesie.
Marc presenteert momenteel RTL Poker op RTL 7. Eerder was hij te horen met een dagelijks avondprogramma op de radiozender Caz! en was hij presentator van diverse programma’s op radio en TV namens de NCRV.